В Пекин днес кината постепенно започнаха да отварят на фона

...
В Пекин днес кината постепенно започнаха да отварят на фона
Коментари Харесай

Започна постепенно отваряне на кината в Пекин

В Пекин днес кината постепенно започнаха да отварят на фона на намалялата заплаха от коронавируса в китайската столица, предаде Асошиейтед прес.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10767
Киносалоните в части от града, оценявани като нискорискови за заразяване с коронавируса, отново приемат зрители при спазване на правила за физическа дистанция. Билетите трябва да бъдат резервирани предварително, а залите не бива да бъдат запълвани на над 30 процента от своя капацитет. Зрителите нямат право да внасят храни и напитки.

Кината в Китай отварят врати на 20 юли

Както на повечето обществени места в Китай, преди влизане в киносалоните се измерва температурата на влизащите и се изисква онлайн справка за техни предишни пътувания.

Кината в Китай бяха затворени преди близо шест месеца, но започнаха да отварят тази седмица в големите градове.

Здравните власти съобщиха днес само за 21 нови случая на коронавирус в страната през последното денонощие. Шест от тях са привнесени от чужбина, а останалите са регистрирани в Синцзян-Уйгурския автономен район и в провинция Цзилин.

В Пекин от повече от две седмици няма регистрирани случаи на местно предаване на заразата и властите отмениха много от наложените ограничения.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10767  Успя или се провали тактиката на Швеция против ковид? Успя или се провали тактиката на Швеция против ковид?  Майка и наследник с COVID-19 са признати в болничното заведение в Монтана Майка и наследник с COVID-19 са признати в болничното заведение в Монтана  Продължава да пораства броят на новозаразените с ковид в Румъния Продължава да пораства броят на новозаразените с ковид в Румъния
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР