В Босна и Херцеговина днес бяха потвърдени 12 нови случаи

...
В Босна и Херцеговина днес бяха потвърдени 12 нови случаи
Коментари Харесай

Още 12 нови случаи на коронавирус бяха потвърдени днес в Босна и Херцеговина

В Босна и Херцеговина днес бяха потвърдени 12 нови случаи на зараза с коронавирус - седем в Република Сръбска и пет в Мюсюлманско-хърватската федерация, с което броят на болните достигна общо 189, предаде БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2700
Най-много са заразените в столицата на Република Сръбска Баня Лука - 81.

Хърватия и Босна и Херцеговина планират намаляване на заплатите

От събота в Република Сръбска ще бъде въведено извънредно положение и решение за това ще вземе босненският сръбски парламент на специално заседание, обяви днес Милорад Додик, сръбският член на босненското Председателство.

" Сръбска навреме започна да прилага строги мерки, но заради поведението на отделни безотговорни лица епидемията се разпространява. Затова е необходимо да въведем извънредно положение ", каза тази вечер Додик в обръщение към обществеността.

NOVINI.BG ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2700  Кой и за какво докара COVID-19 и за какво ще го направи отново! Кой и за какво докара COVID-19 и за какво ще го направи отново!  Кметът на Кърджали: Не насаждайте ненавист против индивида с ковид Кметът на Кърджали: Не насаждайте ненавист против индивида с ковид  Над 1500 пасажери, блокирани на летище Истанбул, са трансферирани в общежитие в окръг Карабюк Над 1500 пасажери, блокирани на летище Истанбул, са трансферирани в общежитие в окръг Карабюк
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР