Броят на смъртните случаи в Полша, свързани с коронавируса, е

...
Броят на смъртните случаи в Полша, свързани с коронавируса, е
Коментари Харесай

Полша с рекорден брой смъртни случаи от COVID-19 за денонощие

Броят на смъртните случаи в Полша, свързани с коронавируса, е надхвърлил 10 000 днес, след като страната отчете рекордни 548 починали за денонощие, съобщи БТА.

Броят на новозаразените за един ден остава висок - близо 25 600 нови случая са потвърдени през последните 24 часа според данни на здравното министерство. За този период са направени над 56 000 теста за COVID-19.



Досега Полша е потвърдила над 691 000 случая на коронавирус и 10 045 починали.

Броят на активните случаи е близо 400 000 като 22 3000 пациенти се лекуват в болница. В Полша са в сила частични ограничителни мерки от миналия уикенд.

Плувните басейни, спортните зали, културно-развлекателните институции и повечето магазини в моловете са затворени, а училищата минаха на дистанционно обучение.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 15019  Помага ли витамин D при ковид? Помага ли витамин D при ковид?  Веселин Марешки: Презапасяването с медикаменти е безусловно излишно Веселин Марешки: Презапасяването с медикаменти е безусловно излишно  Двама лекари и здравна сестра са измежду новодиагностицираните с COVID-19 в Ловешко Двама лекари и здравна сестра са измежду новодиагностицираните с COVID-19 в Ловешко
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР