Броят на новите случаи на коронавирус в Германия през изминалото

...
Броят на новите случаи на коронавирус в Германия през изминалото
Коментари Харесай

Почти 20 хиляди нови случая на коронавирус отчита Германия

Броят на новите случаи на коронавирус в Германия през изминалото денонощие е 19 990, показват данни на института по инфекциозни заболявания " Роберт Кох ", предаде Ройтерс.

Общо в Германия досега да установени 597 583 заразени, предаде БТА.

През последните 24 часа са починали 118 пациенти с коронавирус, а от началото на пандемията - 10 930.

От 2 ноември в Германия действа карантинен режим. Затворени са ресторанти, барове и други заведения, които могат да предлагат храни и напитки само чрез доставка, припомня ТАСС.



Не работят театри, кина, концертни зали, а също фитнес-клубове, басейни, козметични и масажни студа. За разлика от карантината през пролетта обаче остават отворени детските градини и училищата, както и фризьорските салони и магазините.

На обществено място могат да се срещат членове на най-много две домакинства. В хотел може да се нощува само когато това е наложително, но не и с туристическа цел.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 14446  Каква е ситуацията пред лабораториите с повишаването на тестването? Каква е ситуацията пред лабораториите с повишаването на тестването?  Хотелиер за концепцията да одобряват хора с COVID-19: Трябва да се заплати предплатено Хотелиер за концепцията да одобряват хора с COVID-19: Трябва да се заплати предплатено  Причината за хоспитализацията на алжирския президент в Германия се оказа COVID-19 Причината за хоспитализацията на алжирския президент в Германия се оказа COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР