Британската полиция съобщи днес, че е арестувала мъж на около

...
Британската полиция съобщи днес, че е арестувала мъж на около
Коментари Харесай

Британската полиция задържа мъж, изпратил подозрителен колет във фабрика за ваксини срещу COVID-19

Британската полиция съобщи днес, че е арестувала мъж на около 50 години заради това, че е изпратил подозрителен пакет във фабрика за ваксини срещу COVID-19 в Уелс, където вчера производството е било временно прекъснато, предаде Франс прес, цитирана от БТА.

" Мъж на 53 години от Чатъм бе арестуван, като заподозрян за изпращането на колета ", съобщи в комюнике полицията в графство Кент. " Той остава в ареста, докато тече разследването по случая ", добави полицията, уточнявайки, че няма нищо, което да предполага, че все още съществува някаква заплаха.

Заради пакета вчера за няколко часа спря производството на ваксините на компанията " АстраЗенека " (AstraZeneca) и Оксфордския университет във фабриката във Рексам в Северен Уелс. Около 400 служители на фабриката бяха евакуирани веднага след получаването на подозрителния колет. Говорител на фирмата увери, че временното прекъсване по никакъв начин не е повлияло на графика на производство на ваксините.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 19020  " Астра Зенека " е подготвена да разгласява контракта за имунизациите с Европейски Съюз  Критикуват Борис Джонсън поради посещаване в Шотландия макар локдауна Критикуват Борис Джонсън поради посещаване в Шотландия макар локдауна  Доц. Мангъров разкри за какво влиза в политиката и за какво няма да се имунизира против COVID-19 Доц. Мангъров разкри за какво влиза в политиката и за какво няма да се имунизира против COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР