Британската актриса Кейт Уинслет разпространи триминутно видео, споделяйки съвети за

...
Британската актриса Кейт Уинслет разпространи триминутно видео, споделяйки съвети за
Коментари Харесай

Кейт Уинслет отнесе подигравки заради препоръки срещу коронавируса

Британската актриса Кейт Уинслет разпространи триминутно видео, споделяйки съвети за борба с вируси, които е научила от експерти, докато се е подготвяла за ролята си във филма " Заразяване " (2011). Част от потребителите на социалните медии обаче реагират с насмешка на препоръките на звездата, пише в. " Дейли стар ".
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3572
Готвейки за ролята си, Уинслет научава колко е важна личната хигиена в ситуации като настоящата глобална здравна криза. Филмът " Заразяване ", в който актрисата си партнира с Мат Деймън, е фокусиран върху борбата на американските Центрове за контрол и профилактика на заболяванията да спрат разпространението на смъртоносен вирус и последвалата глобална паника, предава БТА.

Въпреки доброто намерение, клипчето на Кейт Уинслет е осмяно от потребители на Туитър, които не смятат, че актрисата е квалифицирана да споделя подобни препоръки с глобалната публика. Според тях тя просто е участвала в даден филм, няма медицински познания и не е в позицията да се изказва в подобна ситуация.

Актьорите от филма “Заразяване” със съвети срещу COVID-19

Някои потребители стигат до там, че отказват да приемат съвети от актриса, чиято героиня в друг филм - " Титаник ", е допуснала любимият й да се удави.

" Кейт Уинслет дава съвети за борбата срещу Ковид-19, защото е участвала във филм, в който се разказва за пандемия. Аз пък мога да ви науча как да оцелеете след изригване на вулкан въз основа на опита си в училищна постановка за съдбата на Помпей ", гласи шеговит коментар на потребител в Туитър.

" Кейт Уинслет умря в " Заразяване ". Не мога да приема съвети от нея ", гласи друг туит.

" Точно на това се надявах - човек с нулева епидемиологична квалификация да ме съветва за нещо, от което не разбира абсолютно нищо ", пише трети.

" Кейт Уинслет участваше и в " Титаник ", така че нищо чудно утре да започне да раздава съвети за оцеляване в морето ", гласи поредният подигравателен туит.

В триминутното видео, качено на страницата на Скай нюз в Туитър, актрисата отправя призив към хората да мият ръцете си. " Точно сега здравето на обществото буквално е във вашите ръце ", казва Кейт Уинслет. В клипчето британската звезда обяснява, че подготвяйки се за ролята си на епидемиолог в " Заразяване ", е прекарала известно време с някои от най-добрите специалисти по обществено здравеопазване в света. Уинслет споделя дадения й от експертите съвет, който гласи: " Мийте си ръцете, сякаш животът ви зависи от това " и според нея напълно съответства на настоящата ситуация.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3572  Младеж в Костенец с нарушаване, предложения си посетители до момента в който е в карантина Младеж в Костенец с нарушаване, предложения си посетители до момента в който е в карантина  Хонконгски учени оферират кръвопреливане в лекуването на COVID-19 Хонконгски учени оферират кръвопреливане в лекуването на COVID-19  " Воля " предлага съвещанията на Народното събрание да бъдат преместени в постройката на някогашния Партиен дом
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР