Британецът Андрю Уордъл, на когото бе присаден пенис, изпадна в

...
Британецът Андрю Уордъл, на когото бе присаден пенис, изпадна в
Коментари Харесай

Андрю, който се роди без пенис и бе лишен от девственост на 45 години, се бори за живота си след първия секс

Британецът Андрю Уордъл, на когото бе присаден пенис, изпадна в кома няколко дни, след като прави за първи път секс, съобщава Metro. След като изгубил девствеността си, 45-годишният Андрю вдигнал температура и не се чувствал добре.



Той и 28-годишната му приятелка Федра Фабиан помислили, че се е заразил с грип. След още няколко дни, обаче, Андрю припаднал и се наложило приятелката му да извика бърза помощ. Лекарите го откарали в болница, където бил пет дни в кома.



Лекарите и Федра помислили първоначално, че причината за припадъка на Андрю е първият му интимен контакт. Изследванията все пак показали, че той имал сериозни проблеми с жлъчката и сега тя трябва да бъде отстранена.



Андрю е роден с рядкото заболяване екстрофия на пикочния мехур и еписпадия - в такива случаи органът се формира извън тялото, а половият член или не се развива напълно, или изобщо липсва. Преди операцията за присаждане на пенис той имал само тестиси. Лекарите твърдят, че подобен случай е един на 20 милиона.



Лекарите използвали кожа, мускули и нерви от ръката на Уордър, за да създадат протеза на пенис. Операцията за присаждането е траела десетки часове. Андрю може да приведе члена си в еректирало състояние с натискането на копче. След интервенцията той призна пред медиите, че органът работи добре и се надява на " светло бъдеще с Федра и може би раждането на деца. "

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР