Болниците и клиниките в района на Париж трябва да се

...
Болниците и клиниките в района на Париж трябва да се
Коментари Харесай

Парижките болници се подготвят за нова вълна от COVID-19

Болниците и клиниките в района на Париж трябва да се подготвят за вълна от нови случаи на коронавируса, заяви директорът на регионалната здравна служба Орелиен Русо, цитиран от БТА.

От тази сутрин се въвежда извънреден режим който позволява на здравните заведения да отменят планирани хирургически операции.

" Това беше трудно решение, което означава, че се очаква силна вълна и е необходимо да бъдат мобилизирани всички сили, предупреди Русо. То трябва да послужи като предупреждение към всички, че епидемията се отразява тежко на реанимационната помощ и ще окаже сериозно влияние и върху други болнични услуги, добави той.

Вчера в болници в района на Париж е имало 2439 пациенти с COVID-19. От тях 455 са в реанимацията, което е над 40 на сто от леглата в реанимационните отделения на региона.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 13012  Болниците в региона на Париж се приготвят за вълна от нови случаи на ковид Болниците в региона на Париж се приготвят за вълна от нови случаи на ковид  Изследване: Пандемията се е отразила негативно на психологичното ни здраве Изследване: Пандемията се е отразила негативно на психологичното ни здраве  Носенето на маска става наложително в Полша от събота Носенето на маска става наложително в Полша от събота
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР