Близо 500 души са починали от новия коронавирус във Франция

...
Близо 500 души са починали от новия коронавирус във Франция
Коментари Харесай

Близо 500 починали от новия коронавирус във Франция през последното денонощие

Близо 500 души са починали от новия коронавирус във Франция през последното денонощие и общият брой на смъртните случаи в страната е надхвърлил 3500, съобщи тази вечер главният здравен инспектор Жером Саломон, цитиран от БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3477
Заразените са над 52 000. 499 човека са починали през изминалите 24 часа, с което смъртните случаи във Франция са достигнали 3523. Заразените в страната са 52 128.

Макрон иска по-независима Франция в борбата с COVID-19

В болница са 22 757 инфектирани. В тежко състояние са 5565 от тях - с 458 повече от вчера.

34 процента от пациентите в реанимация са под 60 години, като 68 души са под 30-годишна възраст. 9444 човека във Франция са оздравели след зараза с коронавируса. Те не са заразни, когато биват изписани от болница, но възстановяването на някои пациенти, най-вече на сърдечно-съдовата и на дихателната им система, продължава в домашни условия, понякога с лекарска помощ, обясни френският главен здравен инспектор.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3477  Владислав Горанов: Нашата цел е да дадем поддръжка на заетите лица Владислав Горанов: Нашата цел е да дадем поддръжка на заетите лица  Спад на новите случаи на болест с ковид в Ломбардия Спад на новите случаи на болест с ковид в Ломбардия  Американски посланик стана жертва на ковид Американски посланик стана жертва на ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР