Близо 200 работници от ОП Градини и паркове участват в

...
Близо 200 работници от ОП Градини и паркове участват в
Коментари Харесай

Близо 200 работници на Градини и паркове участват в косенето на тревата в Пловдив

Близо 200 работници от ОП " Градини и паркове " участват в косенето на тревата в Пловдив, избуяла след последните дъждове, съобщиха от пресцентъра на общината. Обхванати са както всички паркове и градини, така и обществени и междублокови пространства в града.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6186
От фирмата уточняват, че това косене е извънредно и за да се приключи изведнъж, са наети и много сезонни работници. На тяхно разположение са около 250 броя високоефективни различни видове косачни машини. Веднага след косачите на терена влизат и работници от ОП " Дезинфекционна станция ", които извършват обработката на зелените площи срещу кърлежи и комари.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6186  Германия се приготвя за втора вълна от ковид Германия се приготвя за втора вълна от ковид  Италия възнамерява да задейства на четири стадия разнообразни браншове от стопанската система Италия възнамерява да задейства на четири стадия разнообразни браншове от стопанската система  Ваксина е излекувала маймуни от ковид? Ваксина е излекувала маймуни от ковид?
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР