Близо 140 човека са починали от коронавирус във Великобритания през

...
Близо 140 човека са починали от коронавирус във Великобритания през
Коментари Харесай

Близо 140 починаха във Великобритания през последното денонощие от COVID-19

Близо 140 човека са починали от коронавирус във Великобритания през последното денонощие, предаде Ройтерс, цитирани от БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10428
С регистрираните 138 смъртни случая от причиняваното от новия коронавирус заболяване общият им брой в страната е достигнал 44 968. Великобритания е на трето място в мрачната статистика след Съединените щати и Бразилия.

МВнР с интерактивна карта: Коронавирусът – как ще пътуваме

През последното денонощие в страната са били регистрирани 1240 нови заразени. Общият брой на потвърдените случаи на коронавирус във Великобритания вече е 291 373.

Страната е на девето място по този показател.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10428  Отпада наложителната двуседмична карантина за идващи в Русия Отпада наложителната двуседмична карантина за идващи в Русия  Мъж от Езерче е новозаразеният с ковид в област Разград Мъж от Езерче е новозаразеният с ковид в област Разград  Броят на инфектираните с ковид в Индия надвиши 900 хиляди Броят на инфектираните с ковид в Индия надвиши 900 хиляди
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР