БДЖ ще осигури 15 400 допълнителни места за предстоящите Коледни

...
БДЖ ще осигури 15 400 допълнителни места за предстоящите Коледни
Коментари Харесай

Важна новина от БДЖ за всички, които ще пътуват по празниците

БДЖ ще осигури 15 400 допълнителни места за предстоящите Коледни и Новогодишни празници. За тази цел ще бъдат увеличени с допълнителни вагони съставите на някои влакове, които пътуват по основните направления в страната, съобщиха от превозвача.
От утре до 2 януари включително, с увеличени състави ще пътуват някои влакове по следните маршрути: София-Варна-София;София-Бургас-София;София-Пловдив-София; София-Свиленград-София; София-Стара Загора-София; София-Горна Оряховица - София; София - Русе - София; София - Лом - София; София-Видин-София; София-Благоевград-София; София-Кулата-София; София-Петрич-София; ПловдивВарна-Пловдив; Септември-Добринище-Септември.
Министър Маринов с важна новина, засягаща всички шофьори!

БДЖ напомня на своите клиенти, че при покупка на билети за отиване и връщане, могат да ползват от 10 до 30 на сто намаление от редовната цена в зависимост от различните търговски оферти на дружеството. Клиентите на националния железопътен превозвач могат да получат подробна информация за разписанията на влаковете от служителите на гишетата " Информация " и билетните каси в железопътните гари и бюра в страната или на националния информационен телефон 0700 10 200.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР