Атрактивен пилот и кралица от конкурси за красота печели огромна

...
Атрактивен пилот и кралица от конкурси за красота печели огромна
Коментари Харесай

Изумителна красавица е само на 21 и вече е пилот на самолет

Атрактивен пилот и кралица от конкурси за красота печели огромна популярност със снимките на бляскавия и вълнуващ живот, който води. 21-годишната красавица вече има над 48 000 последователи в Инстаграм, съобщава „ Дейли Мейл “.

Ана Пола Сеспедес от Асунсион, Парагвай, редовно публикува снимки как се готви за излитане в пилотската кабина и как управлява самолет високо в небето.



Много други нейни фотоси пък показват как се забавлява на плажа и как е затрупана с подаръци за 21-ия си рожден ден.

Ана управлява самолет King Air F90 като втори пилот с баща си и Cessna 152 самостоятелно. Започнала да се обучава за пилот веднага след като завършила училище преди две години. Тя решила да следва стъпките на баща си.



„ Възхищавам му се откакто бях малка, той също е пилот и наистина го уважавам. Щом навърших нужната възраст, когато можех да започна курсовете, го направих, защото това беше моя мечта “, споделя Ана.

„ Готиното на това да си пилот е, че можеш да опознаеш толкова много места и понякога си на повече от едно само за ден, което е много хубаво “, добавя тя.

„ Опитвам се да покажа най-доброто от всеки полет на снимките си, моите всекидневни приключения и малка част от себе си докато живея живот, който наистина оценявам “, разкрива Ана.
Девойката, която редовно участва в международни конкурси за красота и понякога е модел на бански, споделя своите съвети към тези, които се интересуват от кариера в авиацията: „ Пътувам с различни хора всеки ден, което е наистина хубаво, най-вече бизнесмени. Всичко е възможно и няма нищо, което да не можете да постигнете. Вие сте един на милион и това ви прави изключително човешко същество, винаги вярвайте в себе си “.





Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР