Амбицията е едно, желанието - друго, а възможностите - трето.

...
Амбицията е едно, желанието - друго, а възможностите - трето.
Коментари Харесай

Цветанов: Румен Радев разделя нацията, създава омраза

Амбицията е едно, желанието - друго, а възможностите - трето. Така председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов коментира в Пловдив възможността да се появи нова политическа сила, зад която стои президентът Румен Радев.
" Всеки има някаква амбиция, дали обаче тя е покрита със съответния капацитет и съдържание. Дали можеш да бъдеш човекът, който да предложи алтернатива. Не смятам, че е алтернатива да разделяш нацията и да създаваш омраза ", допълни вторият човек в ГЕРБ. Според него държавният глава показвал, че не е обединител на нацията, а се стреми единствено към лични политически цели.
" Радев показа, че не е този, който ние смятахме, че може да бъде. Той не е последователен в това, което говореше в предизборната си кампания и последващите си действия. Единствено последователен е в защитата на интересите на една компания, на една фирма ", поясни Цветанов, визирайки позицията на президента за покупката на изтребителите " Грипен ".
Шефът на депутатите от ГЕРБ добави, че в Чехия и Унгария закупуването на тези самолети е свързано със скандали, докато в държавите-членки, които имат Ф-16, такива не е имало. Цветанов събра структурата на партията в Пловдив-област, за да стегне редиците преди европейските и местните избори. " Важно в тази кампания да развием повече еврооптимизъм. Много са тези, които обичат да изразяват негативни мнения срещу ЕС. Затова инициираме граждански диалог " Европа в нашия дом ", допълни той. И обясни, че ГЕРБ ще покаже какво е постигнато във всички сектори с помощта на Европейския съюз.
Зам.-председателят на партията смята, че оценката за работата на кметовете ще бъде дадена още на евровота. Той призова градоначалниците да започват да се подготвят за местните избори през есента. " Мога да кажа, че всички наши кметове се представят изключително успешно. Сред тях е Георги Мараджиев, който управлява община Стамболийски и е областен координатор на ГЕРБ ", посочи Цветанов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР