Автомобилният блогър Рома Урако публикува в канала си в YouTube

...
Автомобилният блогър Рома Урако публикува в канала си в YouTube
Коментари Харесай

Идеалната 36-годишна Волга, която е стояла в гараж цял живот

Автомобилният блогър Рома Урако публикува в канала си в YouTube видеоклип на поредната „ капсула на времето “, която според него е най -добрата гаражна находка през последните години. Блогърът успява да намери суперзапазен модел ГАЗ-24М " Волга " от 1985 г. с пробег от само 29 километра. Перфектно запазената кола прекара целия си живот в гаража на единствения си собственик, който планира да завещае съветската кола на своите внуци.
`Идеалната

ГАЗ-24М " Волга " се превръща в преходен модел, който се произвежда от 1985 до 1986 година. За разлика от класическата Волга 24, в рядката версия с индекс М липсват т.нар. „ зъби “ на предната броня, кръгли светлини на задните колони, а също и надписът „ Волга “ липсва на предните калници. Колата разполага с черна пластмасова радиаторна решетка, " права " изпускателна система, както и широки гуми с нисък профил и увеличени задни калници.
`Идеалната

Специалната версия има нови отделни седалки с подглавници, електрическо отопление на задното стъкло, както и релефна вътрешна облицовка. Двигателят също е подобрен. Той е заимстван от ГАЗ-24-10 и е с мощност от 100 конски сили. Собственикът на откритата " Волга " е възрастен мъж, закупил колата през 1985 г. заедно с стандартна Волга ГАЗ-24 за износ. Той използва втората кола всеки ден, докато рядката модификация на Волга веднага е прибрана в гаража.
`Идеалната

Колата е изминала само 29 километра. Мъжът планира да запази специалната версия за своите деца и внуци. Състоянието на колата, която напусна гаража за втори път от повече от три десетилетия, е наистина невероятно. Няма нито един дефект по боята, техническите възли и агрегати също са в перфектно състояние. Някои части от каросерията все още са покрити с фабричен консервант. След години на внимателно съхранение и безупречна поддръжка, тази Волга е еталон на „ капсула на времето “.
`Идеалната

`Идеалната

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР