Австрия удължи днес граничния контрол към съседните държави до 31

...
Австрия удължи днес граничния контрол към съседните държави до 31
Коментари Харесай

Австрия удължава граничния контрол по суша до 31 май

Австрия удължи днес граничния контрол към съседните държави до 31 май. Това става ден преди изтичането на досегашния срок.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7363
Новата разпоредба на министерството на вътрешните работи се отнася за пътници, които искат да влязат по суша в Австрия от Германия, Италия, Швейцария, Лихтенщайн, Чехия и Словакия.

Австрия премина първия етап от смекчаването на мерките срещу коронавируса без увеличаване на броя на заразените

Проверки ще се правят и на граничните пунктове с Унгария и Словения, пише в разпоредбата. Влизането в Австрия е разрешено единствено през определени гранични пунктове.

Всеки, който иска да влезе в страната, трябва да разполага с лекарски атестат за здравословното си състояние и с отрицателен молекулярнобиологичен тест за новия коронавирус SARS-CoV-2 (COVID-19), който е не по-стар от четири дни. На хората, които не разполагат с такива документи, не се разрешава да влязат в Австрия.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7363  Помпейо: Има съществени доказателства, че COVID-19 е произтекъл от лаборатория в Ухан Помпейо: Има съществени доказателства, че COVID-19 е произтекъл от лаборатория в Ухан  Близо 63 000 тествани заявления и над 21 000 акта за неспазване на противоепидемичните ограничения регистрират от Министерство на вътрешните работи Близо 63 000 тествани заявления и над 21 000 акта за неспазване на противоепидемичните ограничения регистрират от Министерство на вътрешните работи  Путин предизвести, че не би трябвало да се бърза с анулацията на рестрикциите Путин предизвести, че не би трябвало да се бърза с анулацията на рестрикциите
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР