Австрия се намира пред трети локдаун, съобщават австрийски електронни медии,

...
Австрия се намира пред трети локдаун, съобщават австрийски електронни медии,
Коментари Харесай

Австрия пред трети локдаун

Австрия се намира пред трети локдаун, съобщават австрийски електронни медии, цитирани от БТА. Причината е увеличеният брой пациенти в болниците и надигащата се вълна на инфекцията в Европа.

Тази вечер се очаква видеоконференция за кризата на канцлера Себастиан Курц, вицеканцлера Вернер Коглер, министъра на здравеопазването Рудолф Аншобер и министъра на вътрешните работи Карл Нехамер с деветимата шефове на австрийските провинции.

Единствена точка от дневния ред е надигащата се трета инфекциозна вълна в Европа. Наблюдатели тук предполагат, че утре ще бъде обявен нов локдаун, тъй като и в Австрия се увеличава броят на постъпилите в болница, на болните в интензивните отделения и на починалите от коронавирус.

Вероятно новата мярка ще влезе в сила от 26 декември и ще включва отново затваряне на търговската мрежа. Утре след обяд правителството ще се срещне с ръководителите на провинциите и с експерти, а след това е предвидено изявление за пресата.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 16929  Европейската организация по медикаментите форсира процедурата за одобрение на имунизацията на Европейската организация по медикаментите форсира процедурата за одобрение на имунизацията на " Модерна "  Български доктор в Германия описа за гибелта на собствен сътрудник Български доктор в Германия описа за гибелта на собствен сътрудник  От на следващия ден аптеките и персоналните лекари ще имат достъп до системата за електронна рецепта От на следващия ден аптеките и персоналните лекари ще имат достъп до системата за електронна рецепта
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР