Австралия ще отпусне пакет в размер на 130 милиарда местни

...
Австралия ще отпусне пакет в размер на 130 милиарда местни
Коментари Харесай

Австралия отпуска 130 милиарда долара помощ за икономиката

Австралия ще отпусне пакет в размер на 130 милиарда местни долара (около 79 млрд. щатски), за да подпомогне секторите на икономиката, засегнати от пандемията на коронавирус, предаде Би Би Си.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3137
Примерът в Канбера Скот Морисън при обявяването на пакета е заявил, че парите ще дадат рамо на около 6 милиона души, живеещи на Зеления континент – приблизително една четвърт от населението на страната. Сред мерките се е предвиждала и еднократна финансова инжекция в размер на 1500 долара, предназначена за заплати. Тези пари се дават на работодатели, за да могат техните подчинени да запазят работните си места. Ние ще следим много внимателно как се разпределят тези средства ", е казал още федералният министър-председател.

Австралия пред невиждана загуба на работни места заради пандемията

Морисън също е заявил, че е забранил събирането на повече от двама души на обществени места едновременно. Властите в отделните административни единици са въвели наказания от глоби в размер от най-малко 1600 долара (щата Виктория) до арест и съд по бързата процедура (остров Тасмания).

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3137  Четирима души избягаха от карантината си в Разградско Четирима души избягаха от карантината си в Разградско  Румъния към този момент създава лични санитарни маски Румъния към този момент създава лични санитарни маски  Вижте по какъв начин вярно се употребява защитното облекло Вижте по какъв начин вярно се употребява защитното облекло
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР