Австралийският щат Виктория регистрира 17 смъртни случая от COVID-19 за

...
Австралийският щат Виктория регистрира 17 смъртни случая от COVID-19 за
Коментари Харесай

Австралия отчете най-големия досега брой на смъртни случаи от COVID-19

Австралийският щат Виктория регистрира 17 смъртни случая от COVID-19 за последните 24 часа - най-големият брой за денонощие, регистриран в страната досега, предаде ДПА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 11298
Щатът Виктория отчете 394 нови случаи на коронавируса за изминалото денонощие, съобщи регионалният премиер Даниъл Андрюс. Близо 1000 здравни работници са заразени, като всички те са сестри.

Дават по 1500 долара на карантинирани работещи в Австралия

Предишният рекорден брой починали беше 15 души само преди четири дни, пак във Виктория. С днешните данни общият брой на смъртните случаи от COVID-19 в Австралия достигна 295.

Андрюс заяви, че неспазването на правилата за носене на маски на обществени места и излизане от дома само по съществени причини е допринесло за нарастването на смъртните случаи в щата, допълни БТА.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11298  11 души починаха при пожар в хотел със инфектирани с COVID-19 в Индия 11 души починаха при пожар в хотел със инфектирани с COVID-19 в Индия  555 новозаразени с ковид в Германия 555 новозаразени с ковид в Германия  Маските ще станат наложителни от понеделник заран в парижката префектура Маските ще станат наложителни от понеделник заран в парижката префектура
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР