104-килограмов жител на индийския град Пуна, щата Махаращра, е отслабнал

...
104-килограмов жител на индийския град Пуна, щата Махаращра, е отслабнал
Коментари Харесай

104-килограмов мъж отслабна с 34 килограма и сподели тайната на успеха

104-килограмов гражданин на индийския град Пуна, щата Махаращра, е измършавял с 34 кг за една година, написа изданието Times of India.

31-годишният Вишал Сачдева натрупал ненужно тегло по време на въведените поради пандемията от КОВИД локдауни. Той работел от у дома, страдал от липса на физическа интензивност, хапвал си обилно и в следствие килограмите му стигнали 104. В даден миг мъжът се погледнал в огледалото и схванал, че би трябвало да промени метода си на живот.

Индиецът почнал да смъква мобилни приложения за фитнес, само че по-късно схванал, че основен принос в отслабването има вярното хранене. Сачдева почнал да търси информация за фитнеса и вярното хранене и в края на краищата даже получил документ за съветник в тази област.
 Отслабвайте до момента в който спите с тези простички трикове! Отслабвайте до момента в който спите с тези простички трикове!
Ако някой ви каже, че няма потребност да се потите във фитнеса и да се ограничавате тежко в диетата си, с цел да подобрите физическото си състо...

Сега на закуска изяжда две яйца, два яйчени белтъка и две филийки самун, за обяд - 40 грама супа-пюре от бобови растения, ориз и соеви хапки, както и 150 грама извара и 250 грама салата. Вечерята на индианеца се състои от 100 грама сирене на скара с 200 грама зеленчуци и 35 грама протеинов шейк. Преди подготовка Сачдева изпива 200 мл черно кафе и изяжда 100 грама банани. След подготовка - 35 грама протеинов шейк, две яйца, два белтъка и две филийки самун.

Индиецът рядко си разрешава нездравословна храна. Например от време на време си хапва домашно брауни със сладолед или индийски домашни сладкиши. Сачдева избира домашната храна, защото му разрешава да управлява съставките и калориите. Той извършва тренировки, в които всеки ден прави акцент върху два вида мускули. Тренировката му продължава час и половина, след което Сачдева посвещава 15 минути на кардио.

„ За основната загадка на отслабването считам диетата. Ако употребявате повече храна, в сравнение с се нуждае тялото ви, ще напълнеете, без значение какъв брой здравословна храна ядете. Първата дребна крачка, която направих, беше отводът от преяждане, от тежка, мазна храна и полуфабрикати “, споделя той. Освен това мъжът се отказал от подсладените питиета и от алкохола. Сачдева поучава да се изминават по 10 хиляди крачки ежедневно или постоянно да се правят спортни тренировки.
 Рецепти за бързи ястия с най-малко калории Рецепти за бързи ястия с най-малко калории
В забързания актуален свят времето, което отделяме за подготвяне на вкусна домашна храна, е лимитирано и незадоволително. Често тя е зам...

По думите му значимо е и добре да се наспиваме. Той спи по осем часа на денонощие. „ Промените не се случват за ден, също както и не трупаме килограми за ден. Бавно и последователно резултатите се появяват и могат да се запазят за дълго време. Последователност – това е основното “, акцентира индиецът.

За мотивация Сачдева е сложил на работното си бюро фотография с съвършена фигура. Всеки път, когато се разсънва и го мързи да се занимава, той поглежда това изображение и си мисли, че един ден може да стане подобен.

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР