103-годишна жена беше пребита в санданското село Дамяница за 150

...
103-годишна жена беше пребита в санданското село Дамяница за 150
Коментари Харесай

Жена преби и ограби 103-годишната си леля в Благоевградско

103-годишна жена беше пребита в санданското село Дамяница за 150 лв.. Нападението е осъществено във вторник следобяд от нейна племенница на 55 г, съобщи.

Люба Костадиновабиладърпана и удряна в региона на врата, главата и ръцете.Сега тя е с контузии на главата и пострадвания в окото.

Племенницата на нападнатата била и неин асистент-придружител.Получавала пари, само че в никакъв случай не полагала грижи за столетницата. Напротив – непрестанно идвала, единствено с цел да желае пари. Вчера това се случило още веднъж и се стигнало до удари против беззащитната жена.

„ Ударила ме е - блъснала ме е, айде. Това си е нейно, ще си заплаща в миналото. Тя ме и обра, нямам нищо към този момент. Имах парички тука за заравяне, нямам нищо, всичко отнесе. Бога гледа, на оня свят ще се заплаща ”, по този начин разяснява случилото се 103 годишната Люба.

Извършителката е арестувана за до 72часа и са ѝ повдигнати обвинявания. За случая е известена способената прокуратура и работатапродължава.

През 2020 година за 100-ия си рожден ден рождения си ден баба Люба Костадинова получи грамота като най-възрастен гражданин на община Сандански.

Наред с нея кметът Атанас Стоянов й подари и икона на Света Богородица, която старата жена разгорещено целуна и описа за живота си.



Снимки: Община Сандански
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР