103 години от създаването си отбеляза днес Икономическият университет. По

...
103 години от създаването си отбеляза днес Икономическият университет. По
Коментари Харесай

Икономическият университет навърши 103 години

103 години от основаването си означи през днешния ден Икономическият университет. По мотив празника кметът на Варна Иван Портних поздрави академичното управление и всички някогашни и сегашни ученици на образователното заведение, заяви Община Варна.

" За Варна е горделивост, че повече от век тук се преподават задълбочени университетски познания, развиват се умения за разбори и намиране на решения на актуалните проблеми в региона на стопанската система, туризма, ръководството и администрацията. Гордост е, че тук се основават водачи ", сподели кметът. Той добави, че през миналите 103 години в университета е имало доста промени - на специалности, стратегии, способи на преподаване, само че постоянно водеща е била жаждата за нови познания и нови провокации!

" Затова точно тук, в Икономическия университет, бе основан Дълбоко софтуерния иновационен порт, който отваря нови благоприятни условия за развиване и  нововъведения! Оценявам високо това партньорство сред Община Варна и Икономическия университет и имам вяра, че практическите резултати и изгоди за града няма да закъснеят, сподели Иван Портних.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР