102 отбора от 45 компании са регистрирани до момента в

...
102 отбора от 45 компании са регистрирани до момента в
Коментари Харесай

Над 400 участници вече се регистрираха за Postbank Business Run 2019

102 тима от 45 компании са регистрирани досега в седмото издание на междуфирменото благотворително съревнование Postbank Business Run, което ще се организира на 2 юни (неделя) от 10.00 часа в Бизнес Парк София.
Корпоративната щафета се провежда за следващ път от състезателен клуб „ Бегач “ с поддръжката на Пощенска банка. Основна цел на плана е да бъде привлечено вниманието на хората към здравословния метод на живот, като се предизвика у тях желанието за победа посредством екипна работа и съдействие в името на благородна идея.
Най-големият тиймбилдинг в България включва три надпревари в едно събитие. Postbank Business Run е щафета по тичане с тимове от компании, в която всеки тим се състои от 4 души и всеки участник бяга 4 км (4 обиколки). Според регламента тимовете от 4 индивида могат да бъдат смесени – от мъже и дами, сходно на екипите, в които работят всекидневно.

Инициативата се чака да събере още веднъж над 1200 участници, като към бегачите ще се причислят и над 50 деца на възраст от 4 до 16 година в конкуренцията Kids Run, която се прави от сертифицирани треньори по програмата на IAAF –Kid’s Athletics. За трета поредна година ще се организира и надпреварата за изпълнителни шефове и висши мениджъри CEO Dash, което ще се състои директно преди главното съревнование. През 2018 в него се включиха 22 изпълнителни шефове.
През 2018 година в надпреварата се включват над 1200 участници и са дарени 13 500 лева в поддръжка на 3 благотворителни дела. Тазгодишното издание на корпоративната щафета ще се организира в поддръжка на две дела.
Събраните средства (30% от таксата присъединяване на фирмите) ще бъдат дарени за стипендии „ Продължи “ на Националната асоциация по приемна грижа и фондация BCause за поддръжка на възпитаници в приемни фамилии да продължат сполучливото си показване в учебно заведение и по план на фондация „ Воден път “ за обезпечаване на водна рехабилитация на деца с увреждания.
През 2019 година надпреварата ще се организира в още три града: 8 юни – Бургас, 9 юни – Варна, 6 октомври – Пловдив.
Победителите ще получат позлатени щафети, а тимовете, класирани надлежно на второ и трето място – посребрена и медна такава. Специалната премия на Пощенска банка за „ Най-бърз женски тим “ за трета поредна година чака своите победителки.
Всички искащи компании могат да запишат своите тимове на уеб страницата на събитието www.businessrun.begach.com до 27 май (понеделник) или до момента в който се доближи оптималния брой от 350 тима.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР