102 лица са ескортирани от странатаБлизо 500 незаконно пребиваващи чужденци

...
102 лица са ескортирани от странатаБлизо 500 незаконно пребиваващи чужденци
Коментари Харесай

Близо 500 незаконно пребиваващи чужденци са открити в Румъния

102 лица са ескортирани от страната

Близо 500 нелегално пребиваващи чужденци са открити единствено през месец септември в Румъния, съобщи организация Аджерпрес, представена от . Главният инспекторат по имиграция заяви през днешния ден, че нелегално пребиваващите в страната чужденци са открити при над 3000 инспекции.

Между 1 и 30 септември чиновниците на имиграционната полиция са организирали 3042 характерни контролни действия в цялата страна, ориентирани към попречване и битка с противозаконното престояване и недекларираната работа на непознати жители, заяви инспекторатът по имиграция.

При инспекциите са открити 481 нелегално пребиваващи непознати жители. За 445 лица са издадени решения за връщане, с посочен краен период за непринудено овакантяване на Румъния. Други 102 лица са били изведени от страната под конвой.

За открити нарушавания са наложени 1280 санкции на непознати жители и работодатели за неспазване на законовите разпореждания.

Същевременно през септември имиграционните чиновници са издали 12 437 разрешителни за работа за разнообразни категории служащи.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР