101 души, 966 превозни средства, 60 рискови места, 43 заведения,

...
101 души, 966 превозни средства, 60 рискови места, 43 заведения,
Коментари Харесай

101 души и 60 рискови места провери полицията в Хасковско

101 души, 966 транспортни средства, 60 рискови места, 43 заведения, заложни къщи, сдружения за бързи заеми и други са тествани през вчерашния ден при спецакциите против търговията с гласове, стандартната престъпност и пътния травматизъм в Хасковска област, оповестяват от ОДМВР.

Издадени са още 20 предупредителни протокола, като е открит един човек, разгласен за търсене. Образувани са 4 досъдебни производства и 1 бързо произвеждане.

Констатирани са 11 нарушавания на Закона за придвижване по пътищата. Съставени са 7 акта, 4 фиша и 9 електронни фиша. Издадени са 3 акта и са връчени 55 електронни фиша.

В Димитровград, да вземем за пример, при инспекция в търговски обект в квартал „ Изток “, 53-годишна жена работила без трудов контракт и без фискално устройство за вписване на продажбите. В полицейското ръководство е бил доведен и водач на лек автомобил, който го управляваал след приложимост на метамфетамин.

До 24 часа в Харманли е арестуван и карал „ Мерцедес “ с 1.71 промила алкохол. В ръководствата в Свиленград и Хасково са открити трима водачи от Любимец, Димитровград и Турция, управлявали товарни коли със служебно прекъснати регистрации.

В хасковската полиция са арестувани 17-годишен, в чийто дом на улица „ Елица “ е открита 40 грама марихуана и 23-годишен, от чието жилище в квартал „ Орфей “ е конфискувана кутия с 15 грама пико.

Вчера шефът на ОДМВР-Хасково Чавдар Георгиев заяви, че са ревизирали 19 сигнала за изборни нарушавания, като нито един не се е оказал състоятелен. Връчени са 17 предупредителни протокола на хора, за които е открито, че могат да въздействат върху оперативната конюнктура, като измежду тях има и претенденти за общински съветници.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР