1000 лв. глоба наложи Варненския районен съд на 32-годишен мъж,

...
1000 лв. глоба наложи Варненския районен съд на 32-годишен мъж,
Коментари Харесай

1000 лв. глоба за шофьор, излъгал в писмена декларация пред КАТ-Варна

1000 лева санкция наложи Варненския областен съд на 32-годишен мъж, удостоверил неистинен данни в писмена декларация пред „ Пътна полиция “ 

На 4 януари 2021 год. подсъдимият подписал и подал декларация пред Сектор ”Пътна полиция ” на Министерство на вътрешните работи - Варна, в която заявявал, че свидетелството му за ръководство на МПС е изгубено. Декларацията била подадена за издаване на препис от документа. В реалност обаче шофьорската брошура на мъжа била отнета от способените немски управляващи, по отношение на водено по отношение на него наказателно произвеждане поради шофиране в нетрезво положение в Германия, показаха от съда за Moreto.net.

Впоследствие непознатите управляващи препратили до Министерство на вътрешните работи истинската шофьорска брошура на българския лидер и по този начин се открило и осъщественото от него документно закононарушение по член 313, ал.1 от Наказателен кодекс..

За доказаната лъжа в писмена декларация, Варненският областен съд призна за отговорен 32-годишният обвиняем. По импортирано от прокуратурата разпореждане, с предложение за освобождение от наказателна отговорност, му бе наложено административно наказване – санкция в размер на 1000 лева Разноските по делото също се разпореждат на подсъдимия.

Решението на Районния съд предстои на обжалване в 15 дневен период.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР