1000 флакона с ваксини на днес ще бъдат предоставени на

...
1000 флакона с ваксини на днес ще бъдат предоставени на
Коментари Харесай

1000 флакона на Астра Зенека за личните лекари в столицата

1000 флакона с ваксини на през днешния ден ще бъдат предоставени на, заяви БНР.
Те бяха през днешния ден в РЗИ - София, с цел да получат дозите.
Повече от два часа лишава на един доктор да вземе по три флакона от имунизацията, която ще стигне за 30-33-ма души ", споделиха общопрактикуващи лекари.
Те показаха още, че се чака известно време, тъй като се попълнят документи, само че не се оплакват от това. Някои от тях имат желание още през днешния ден да стартират имунизацията на пациентите си:
" Още през днешния ден ще стартираме имунизацията на пациентите си. Ще се свържем с всички свои пациенти, които са записани за имунизация, с цел да ги поканим за такава в понеделник, в случай че през днешния ден не могат "
 Подновява се имунизацията с „ Астра Зенека “ Подновява се имунизацията с „ Астра Зенека “
От през днешния ден в страната се възобновява имунизацията с имунизацията на „ Астра Зенека “, откакто Европейската организация по медикаментите п...
Получаваните три флакона от имунизацията обаче са по-малко от нужното количество:
„ Една трета от искащите и една трета от нужното количество се дава сега, което е, приблизително споделям, нужното за всеки един от нас.
По три флакона… приказваме с цел да кажем 30 33-ма (души – бел. ред.) с 11- тата доза (от флакон, в случай че отчитаме – бел. ред.), само че приблизително това е една трета от нужното ни количество.
Поне още толкоз по две би трябвало да е - приблизително споделяме на процедура, за първата група – за тези записани хора от януари месец, които чакат, за тях приказваме, не за тези, които са по описите от последните две седмици, а за тези, които са от януари “, сподели доктор Георги Миндов, общопрактикуващ доктор от София.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР