1000 британски паунда по-малко годишно през първите 10 години след

...
1000 британски паунда по-малко годишно през първите 10 години след
Коментари Харесай

Заради Brexit - по 1000 лири на човек по-малко за 10 години напред във Великобритания

1000 английски паунда по-малко годишно през първите 10 години след Brexit - това чака английските жители съгласно разбор, представен от The Independent.
Става въпрос за отчет на Националния институт за стопански и обществени проучвания (NIESR), прецизира Агенция " Фокус ". Според него настоящето съглашение може да лиши стопанската система на Обединеното кралство от 100 милиарда паунда годишно до 2030 година, което се равнява на приблизително 1,090 лири на човек. Споразумението може да засегне 6% от търговията с Европейския съюз и 21% от вложенията във Англия.
Заключението на отчета е следното: " Нашата съществена констатация е, че в случай че препоръчаната от държавното управление договорка за Brexit бъде изпълнена, до 2030 година Брутният вътрешен продукт на страната ще бъде с към 4% по-нисък от този, в случай че Обединеното кралство остане в Европейски Съюз ".
Уточнява се, че значително данните ще бъдат резултат от по-сериозните трудности пред търговията, които ще създадат по-малко атрактивно предлагането на услугите на Англия. " Това обезкуражава вложенията в Обединеното кралство и в последна сметка значи, че английските служащи ще са по-малко продуктивни, в сравнение с биха били, в случай че Англия остана в Европейски Съюз ", се споделя още в документа.
The Independent напомня, че Мей ще направи изказване пред Камарата на общините, с което ще се опита да убеди депутатите да поддържат договорката, реализирана след 18 месеца на договаряния. Очаква се съглашението да бъде гласувано в английския парламент на 10 или 11 декември.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР