100 млн. лева за обезщетения на собствениците на имоти или

...
100 млн. лева за обезщетения на собствениците на имоти или
Коментари Харесай

Янко Станев извън протокола: За да бъде Морската градина във Варна само парк, трябват 100 милиона

100 млн. лв. за компенсации на притежателите на парцели или коренна смяна в законите – това са двата разновидността да се сбъдне остарялата фантазия на варненци Морската градина да бъде единствено и само парк, без коли и без хора, които живеят на територията ѝ.

Темата беше подета за следващ път на публичното разискване на бюджет 2018 на общината. Няколко жители сложиха въпроса за опазването на парка, и на цялото зелено благосъстояние на града. Един от тях, който се показа като някогашен инспектор на парка, съобщи, че настоящето разделяне на парка на историческа част и на терени, на които се позволява за има жилища, е неточност, която общината би трябвало да поправи.

„ За това трябват 100 млн. лв. за компенсации. Или да се промени закона “, сподели от залата зам.-председателят на Общински съвет – Варна доктор Янко Станев (СДС). Тъй като репликата му не беше казана на микрофон, тя евентуално няма да влезе в протокола на публичното разискване. Шефката на общинските финанси Стефка Господинова обаче безусловно повтори неговите думи, без да разяснява дали общината има упоритост да промени обстановката в Морската градина.

Тя обаче ясно съобщи, че не приема рецензиите, че паркът е замърсен и не се поддържа. „ Трябва и ние да се сме малко шовинисти и да го пазим. Иначе няма човек, който да е пристигнал от различен град и не е признал, че такава градина няма другаде “, разяснява Господинова.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР