100 хиляди евро излиза наемът на луксозна вила на гръцкия

...
100 хиляди евро излиза наемът на луксозна вила на гръцкия
Коментари Харесай

100 хиляди евро за наем на луксозна вила на Миконос

100 хиляди евро излиза наемът на първокласна вила на гръцкия остров Миконос, оповестява гръцкото издание Нюз 247.

В постковид епохата, отбелязва изданието, от ден на ден туристи избират да почиват в наета вила, а Гърция от ден на ден усилва предложенията си както на островите, по този начин и навътре в страната. 

Особено известни са островите от Цикладската островна група в Егейско море, само че нараства и известността на полуостров Пелопонес. 

От много години частни вили действат като независими места за настаняване на туристи. Заради огромното търсене огромни европейски компании за наем на туристически вили попълнят предложенията си от Гърция. 

Голям туристически оператор предлага безвъзмезден билет до остров Корфу за тези, които изберат да почиват в една от 17-те вили на йонийския остров. През тази година резервациите за Гърция са нарастнали с 60 на 100 по отношение на 2019 година, споделят от компанията.  

В огромна платформа за онлайн резервации има над 850 вили в Гърция, като в 500 от тях наемът за една вечер е над 200 евро. 

Островите Миконос, Санторини, Крит и Парос са измежду най-предпочитаните дестинации за искащите да наемат вили. На остров Миконос са най-скъпите оферти освен в Гърция, а и в цялото Средиземноморие. Някои от вилите на „ острова на ветровете “ с панорама към плажа се оферират за над 100 хиляди евро на седмица. В множеството случаи те разполагат с личен състав, отбелязва изданието. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР