100 години празнува днес неврокопчанката баба Люба Праматарска.Родена на 4

...
100 години празнува днес неврокопчанката баба Люба Праматарска.Родена на 4
Коментари Харесай

Баба Люба Праматарска от Гоце Делчев навърши 100 години

100 години чества през днешния ден неврокопчанката баба Люба Праматарска.Родена на 4 октомври 1923 година, тя е най-възрастният гражданин на гр. Гоце Делчев. По този мотив, представители на общината през днешния ден я посетиха и поздравиха за вековния празник. От името на краткотрайно изпълняващият длъжността кмет на община Гоце Делчев Валери Сарандев, нашата столетничка получи торта, цветя, приветствен адрес и комплект книги, свързани с историята на нашия край. Пожелаваме й да бъде жива и здрава, все по този начин витална и енергична, да се радва на обичта и уважението на своите близки и родственици.

„ Вашият персонален празник е един прелестен мотив за житейска равносметка, тъй като Вие сте от хората, които имате с какво да се гордеете – прелестна и любяща майка, всеотдайна баба и прабаба, почтена и работлива жена, същински войник по дух!

Както Вашето семейство, близки и родственици, по този начин и всички ние – жителите на община Гоце Делчев, се гордеем, че имаме съгражданин като Вас, който да бъде наш скъп ментор и будител, който е страж на живата история на нашия край! “, се споделя в приветствения адрес до Люба Праматарска.

Да бъде жива и здрава, и още дълги години да чества своя рожден ден!

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР