10 знака, че той ви харесва. Знаци на тялото, които

...
10 знака, че той ви харесва. Знаци на тялото, които
Коментари Харесай

10 знака, че той ви харесва


10 знака, че той ви харесва. Знаци на тялото, които демонстрират, че той ви харесва. Когато срещнем нов прелъстителен мъж и имаме опцията постоянно да поддържаме връзка онлайн, това което ни вълнува е дали и той ни харесва.

Мъжете могат да бъдат прикрити в страстите си, биха могли даже да наподобяват игнориращи, а в това време да се окаже, че изпитват мощни страсти към нас. Езикът на тялото обаче рядко лъже. Знаете, че когато някой ни завижда, не ни харесва или се радва за нас, всичко това си проличава по неговото изражение на лицето, реакции на останалата част от тялото, които прави в дадената обстановка.
Е, вижте 10 знака, които демонстрират, че той ви харесва. 1. Торсът му е извърнат към вас –
Ако когато разговаряте с него горната част на тялото му е обърната право към вас, несъмнено е притеглен от вас.
2. Той допира косата си –
Дамите обичат да въртят косите си, когато се усещат изключително тревожни… или желаят да впечатлят някой мъж Мъжете не са доста по-различни. Ако той прокарва ръце през косата си и е извърнат към вас, може да изпитва полово увлечение.
3. Той изпъчва гърдите си –
В дивата природа изпъкналата горна част на тялото сигурно допуска възприятие на убеденост. Винаги си проличава, когато един мъж се перчи. Има ли в обкръжението му жена, която го впечатлява, осанката му внезапно се трансформира.
4. Той допира гърба ви –
Още един симптом, че въпросният мъж ви харесва е докосването по гърба, сякаш инцидентно, сякаш другарски. Когато харесваме някого, ние желаеме да го допираме по рамото, гърба, ръката.
5. Поддържа зрителен контакт –
Контактът с очите е най-основният метод, по който той споделя, че имате значение за него.
6. Той се навежда към вас,
търси повече физическа непосредственост, даже и да не ви допира – Това го прави освен, с цел да чуе какво му казвате по време на диалог, само че и с цел да усети аромата ви. Всеки човек има собствен мирис.
7. Докосва косата ви –
Никой мъж няма да допре косата ви инцидентно, в случай че не е притеглен от вас. Това е още веднъж един метод, по който той се пробва да разбере повече за вас като жена посредством мекотата на косата ви, да ви усети.
8. Забавя дишането си –
Винаги, когато сте в близост, дишането му се забавя прелестно. Когато разговаряте, като че ли даже поема мирис и изговаря думи без да издишва и да поеме още веднъж въздух. Обикновено това е особено за по-срамежливите мъже.
9. Движи ръцете си –
Когато ръцете му са на открито, това значи, че е провиснал. Ако държи ръцете си в джобовете си или ги скръсти под мишниците си, има огромна възможност да се усеща неловко. От друга страна, в случай че той жестикулира и беседва с вас, несъмнено това е знак, че се усеща спокоен и благополучен в компанията ви.
10. Лицето му се изчервява,
когато сте в близост – Понякога, когато един мъж в действителност харесва дадена жена, той в действителност ще накара тялото си да реагира на напрежението, който е натрупал. Тази реакция идва под формата на поруменяване на лицето.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР