10 от българите, които бяха блокирани на летище в Мадрид

...
10 от българите, които бяха блокирани на летище в Мадрид
Коментари Харесай

Спасени: 10 от българите закотвени на летище в Мадрид се извозват до България с микробус, сред тях и благоевградчанинът Б. Борисов

10 от българите, които бяха блокирани на летище в Мадрид ще бъдат извозени до България с микробус, който притежателят на компанията, където са работили гастарбайтерите, измежду които и благоевградчанинът Бисер Борисов отпуснал, с цел да ги прибере, това оповестиха околните на Борисов, останали мощно обезпокоени от случилото се тази заран.

Както съобщихме, поради занимателен митнически надзор, група от 40 българи изпуснаха самолета си за София, в 06 00 часа тази заран, испанците тръшналивратите под носа им и им декларирали, че би трябвало да чакат идващия полет във вторник, билетите им няма да важат, без значение, че закъснението е станало по тяхна виновност, и че няма да им обезпечат заслон за 2-те денонощия, в които би трябвало да чакатследващия полет за България във вторник.

Незабавно Борисов и сътрудниците му потърсили помощ от компанията, в която работят и притежателят и отпуснал микробус, който да ги транспорти до България. " Преди минути са почнали 10 индивида,заедно със сина ми, да товарят багажаси в микробуса, а останалите над 30 индивида се разпръснали и всеки се спасявалпоединично, сподели майката на Б. Борисов, която попадесигнала. Надяваме се всичко да е наред с пътуването и нашенци да се приберат сполучливо вкъщи.

П. Петров

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР