10 лунен ден от 14:58 часа на 28 октомври до

...
10 лунен ден от 14:58 часа на 28 октомври до
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 28 октомври 2017 година

10 лунен ден от 14:58 часа на 28 октомври до 14:33 часа до 29 октомври

Протичането на виталните сили в човешкия организъм се усилват, силите могат да се проявят като мощен поток. Тези сили би трябвало да се насочат към подсилване на връзките в фамилията, възстановяване на дома.

В 10-ти лунен ден е неприемливо у дома да се демонстрират негативни страсти. Избягвайте всевъзможни спорове с околните си

Препоръчва се медитация над личната карма, кармата на рода, за да си изясним линията на своя живот, подсилване на дома, фамилията.

Идеите ще ви бликат през днешния ден, доста бързо и внезапно ще получавате реформаторски мисли, които ще слагат основите на една нова фаза в бъдеще. Не се опасявайте да ги споделяте с вашите другари, тъй като в тяхно лице ще видите огромна опора, и ще се чувствате сигурни и спокойни, с тяхната помощ.

От друга страна, денят е с прекомерно натоварена и комплицирана енергетика. Възможно е да се появят компликации, трудности и ограничавания, изключително в персоналните връзки.

Един доста прочувствен ден, самата енергетика на деня ще бъде изпълнена с доста прекарвания. С нараснало внимание с връзката, изключително с околните ни.

Много елементарно ще избухваме, ще бъдем под въздействието на мощни страсти. Гледайте да удържате тези мощни пристрастености, с цел да могат нещата да се уравновесят.

В края на краищата ще извлечем изгоди от този ден и ще си вземем нужните поучения.

Противопоказни са всички интервенции на ставите, процедури свързани с краката, лекуване на артрит, нервна система, сетивни органи и очни заболявания.

Отлично време за водни процедри, водата въздейства благотворно. Препоръчват се и физически извършения и активност за оживление на кръвта.

Сънищата рядко се сбъдват, макар че са ярки, цветни и приятни.

С доста Любов:

Ивелина Рускова, астролог

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР