10 лунен ден до 16:33 часа на 23 юниПротичането на

...
10 лунен ден до 16:33 часа на 23 юниПротичането на
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 23 юни 2017 година

10 лунен ден до 16:33 часа на 23 юни

Протичането на виталните сили в човешкия организъм се усилват, силите могат да се проявят като мощен поток. Тези сили би трябвало да се насочат към подсилване на връзките в фамилията, възстановяване на дома.

В 10-ти лунен ден е неприемливо у дома да се демонстрират негативни страсти. Избягвайте всевъзможни спорове с роднините. Препоръчва се медитация над личната карма, кармата на рода, за, да си изясните линията на своя живот, подсилване на дома, фамилията.

Ще ви се наложи да решавате значими проблеми във вашите персонални връзки, в този момент е момента да получите по-ясна картина на това, което се случва там и да си разясните по-подробно обстановката. Но се постарайте да не влизате доста на надълбоко и да не преживявате всичко протичащо се във вътрешността. Това ще бъде изключително значимо за доста от вас, изключително за тези, които са извънредно прочувствени и чувствителни.

По някое време е допустимо да усетите незадоволство, да бъдете наранени от нечие мнение, и позиция, по отношение на вас. Възможно е да се появи прочувствена и психическа нестабилност, и вътрешно неразположение и напрежение. Не вземайте решения, не бързайте с дейностите, думите и преценките си.

Възможно е да усетите мощна прочувствена и психическа нестабилност, и вътрешно неразположение и напрежение. Възможно е да се чувствате мощно нападателни и по-избухливи от елементарното. Раздразнението ви ще е в по-големи количества, гледайте да го овладявате, и да не го показвате.

Въпреки, че може да се чувствате доста не разбрани, че не получават нужното внимание, обич, и схващане от персоналния си сътрудник, запазете самообладание и успокоение. Няма смисъл от никакви спорове и експлоадирания, те единствено ще ви навредят и няма да са ви от изгода.

Уязвими са половите органи, допустимо е обострянето на хемороиди и на запек.

Да не се вършат интервенции на дебело черво и полови органи, в случай че естествено не е неотложно.

Да не се вършат операции на бенки и лъчетерапия.

Организмът е предразположен на депресии.

Сънищата рядко се сбъдват, макар че са ярки, цветни и приятни.

Ивелина Рускова, астролог

[email protected], 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР