10-километрова опашка от тирове се е образувала на Дунав Мост

...
10-километрова опашка от тирове се е образувала на Дунав Мост
Коментари Харесай

10-километрова колона от тирове блокира Дунав мост 2

10-километрова опашка от тирове се е образувала на " Дунав Мост 2 " в посока Румъния. За блокадата на границата заяви фен на NOVA, който от 5 часа сутринта в четвъртък стои в тапата.

" Намирам се на 10 километра преди самото Граничен контролно-пропусквателен пункт. Има голяма запушалка от тирове, които са блокирали и лентата за леки коли. Свързах се с телефон 112. Дежурният ми сподели: " Знаем, само че няма какво да създадем ". Това описа в ефира на " Здравей, България " Кирил Стойчев, който от часове е на " Дунав мост 2 ".

По думите му всички товарни коли " не са помръднали часове наред ".

" Инциденти няма. Ако имаше, през това време трябваше да мине кола за спешна помощ, полицейски автомобил. Мина една патрулка в посока Видин. Опитах се да я спра, само че служителите на реда не реагираха изобщо ", твърди мъжът.

Интензивен е трафикът на някои от гранично контролно-пропускателните пунктове (ГКПП) по границата със Сърбия и Румъния за товарни коли на излаз, оповестиха от Главна дирекция " Гранична полиция ". Информацията е настояща към 06:00 часа тази заран.

По границата с Румъния трафикът е натоварен нa Граничен контролно-пропусквателен пункт " Видин ", " Никопол " и " Кардам ".

 

 

Трафикът е натоварен на пункта " Калотина " по границата със Сърбия. На Граничен контролно-пропусквателен пункт " Калотина " се правят строително-монтажни действия, които постановат краткотрайно свиване на пътните платна и метаморфоза на придвижването на преминаващите транспортни средства. През празничните дни пътуващите с леки коли следва да имат поради, че краткотрайната организация на придвижването преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за прекосяване.

По границата с Гърция трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. През граничните пунктове " Маказа ", " Златоград " и " Ивайловград " могат да минават единствено леки коли и микробуси.

Трафикът е естествен на всички гранични пунктове по границата с Турция и с Република Северна Македония.

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР