10-годишно момче се оплака на полицията осем пъти в рамките

...
10-годишно момче се оплака на полицията осем пъти в рамките
Коментари Харесай

Дете се оплака на полицаите от своя баща заради сестричката си

10-годишно момче се оплака на полицията осем пъти в границите на една година. Причината? Малчуганът счита, че татко му облагодетелства по-голямата му сестра, а историята провокира възторг в обществените мрежи на Китай.

Всеки път, когато решавало, че го подценяват, детето от провинция Хунан в южната част на страната изминавало 1 км от вкъщи си до най-близкото полицейско ръководство, с цел да заяви за своите проблеми.

Последният случай е от на 28 януари към 15 часа, когато детето се разстроило и помоли чиновниците да му оказват помощ, оповестява " Саут Чайна морнинг пост ".

Във видео клип се вижда по какъв начин момчето седи до еднообразен служител на реда, плаче, ядосано и излива недоволствата си, че татко му избира по-голямата му сестра. „ Кой те ядосва толкоз? “ – пита го служителят на реда във видеото. „ Баща ми “, дава отговор момчето.

Полицаят вижда, че момчето  не носи палто, а единствено тъничък суичър и го пита за какво. Вместо отговор малчуганът ридае мощно.

В този миг бащата на момчето идва в гарата с палтото си и се пробва да го облече.

" Ще облечеш се облечеш ли? " пита татко му. " Не " - вика  момчето.

След като се успокоява, младежът разкрива на офицера за какво е толкоз сърдит на татко си.

„ Когато търси палто за мен, му лишава доста време, с цел да откри уместно “, споделя той.

Момчето споделя, че го разочарова, тъй като усеща, че татко му не го е грижа. За съпоставяне, той счита, че по-голямата му сестра получава доста обич и внимание от бащата.

Във видеото не се споделят детайлности за предходните визити на момчето в полицейския сектор, само че майка му удостовери, че той е подавал същото недоволство в полицията осем пъти. Родителите му признаха, че са заети с работа и може би не са показали задоволително внимание към възприятията на момчето си. След посредничеството на полицията обаче фамилията се помирило.

Историята провокира разгорещена полемика в обществените мрежи на континента.

„ Момчето евентуално намира любовта и грижите, от които се нуждае от полицията “, сподели един човек. „ Какво мъдро и очарователно момче. Той знае, че би трябвало да откри метод да реши казуса си “, сподели различен.

Историите на дребни деца, които оповестяват на управляващите за своите терзания, постоянно стават вирусни в Китай.

През октомври 2023 година възпитаник в северозападен Китай се обади на локалния отдел по обучение повече от 10 пъти за един час, с цел да заяви, че учебното заведение му организира извънкласни часове по време на едноседмичната почивка на Националния празник.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР