10-годишно дете шофира автомобил по улиците на Пещера, размахвайки газов

...
10-годишно дете шофира автомобил по улиците на Пещера, размахвайки газов
Коментари Харесай

10-годишен шофира и размахва пистолет в Пещера

10-годишно дете кара автомобил по улиците на Пещера, размахвайки газов револвер. Това се вижда от клип, който се популяризира в обществените мрежи, качен в YouTube от glas.bg.
Пред " 24 часа " представителят на полицията Мирослав Стоянов е споделил, че фрагментите са снимани от дядото на момчето, който ги е качил във Фейсбук, с цел да се похвали. Именно той е разрешил на внука си да седне зад кормилото.
Стоянов добавя, че полицията се е самосезирала по случая и е стартирана незабавна инспекция. Установено е, че притежател на автомобила е 50-годишният дядо на малолетното дете, който неведнъж е давал на момчето да кара по улиците на града.
Полицаите са открили и че притежател на газовия револвер, който детето размахва, е татко му. Той е законно закупен и регистриран.
" Актът щеше да е доста по-голям и автомобилът щеше да бъде дерегистриран, в случай че нарушаването беше хванато на улицата, а не се бяхме самосезирали за него от обществената мрежа ", посочи Стоянов.
По думите му преписката по случая е изпратена и до Агенцията за протекция на детето по компенентност, а прокуратурата се е самосезирала.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР