10-годишно дете на учебен автомобил. Клипът е заснет вчера на

...
10-годишно дете на учебен автомобил. Клипът е заснет вчера на
Коментари Харесай

10-годишно дете зад волана на учебен автомобил във Враца


10-годишно дете на образователен автомобил. Клипът е сниман през вчерашния ден на основен бул. във Враца. На него се вижда по какъв начин момче е зад кормилото, а до него стои възрастен мъж.

Според създателя на клипа сходно държание е причина за пътно-транспортно произшествие. По думите му автомобилът е криволичел леко. Очевидецът даже е подал сигнал на 112, само че реакция от органите не е последвала.

Днес на инструктора, който се оказа дядо на неправоспособния лидер. Бяха свалени и номерата на автомобила. Красимир Начев обаче не счита, че е нарушил закона. Според него в почивния ден трафикът е бил извънредно слаб, а той е направлявал напълно обстановката в качеството на.

„ Пак споделям, аз му държа кормилото с едната ръка, автомобилът не е частен, а е образователен, лицензиран, с дубъл педали, в който аз държа от самото начало кормилото и управлявам от самото начало автомобила. Движим се на първа и втора предавка, това беше към 500-600 метра. Някакъв засегнат, внимателен жител се обадил и аз би трябвало в този момент, без виновност отговорен, да давам пояснение “, изяснява автоинструкторът Красимир Начев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР