10-годишно дете е пострадало при тежка катастрофа на жп прелез

...
10-годишно дете е пострадало при тежка катастрофа на жп прелез
Коментари Харесай

Дете е в кома след страшна катастрофа на жп прелез край Хисаря

10-годишно дете е потърпевшо при тежка злополука на жп прелез на пътя Хисаря-Пловдив, оповестиха от полицията.

Инцидентът е станал през вчерашния ден вечерта, към 19:25 ч. БМВ със софийска регистрация, в което имало мъж, жена и три деца, навлязло в лентата за насрещно придвижване и се блъснало челно в лек автомобил " Нисан " с пловдивска регистрация, ръководен от 55-годишна жена от Хисар.

В резултат на удара тежко е потърпевшо едно от децата, пътували в лекия автомобил - на 10 години. То се е возило на задна седалка. Транспортирано в УМБАЛ " Свети Георги " Пловдив с контузии на главата, счупена челюст, строшен крайник.

Към момента положението на момиченцето е сериозно, лекарите се борят за живота му. Детето е в кома. Другите две деца също са с натъртвания и охлузвания, на тях е оказана здравна помощ, след обзор са освободени за домашно лекуване.

Водачът е от Елин Пелин, на 44 години. Той е задържан за 24 часа.

Пострадала е и лидерката от Хисар. Тя е с леки пострадвания, била е прегледана в болница и освободена за домашно лекуване. Пробите за алкохол и опиати и на двамата водачи са негативни.

Полицаите от Хисар реагирали бързо и освободили жп линията за минути, с цел да може да минават влаковете. Колите са били смачкани до неразбираемост. По информация на Блиц повода за адското меле край Хисар е висока скорост на БМВ-то и непознаване на пътя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР