10-годишно дете е арестувано от полицията в щата Флорида заради

...
10-годишно дете е арестувано от полицията в щата Флорида заради
Коментари Харесай

Флорида: 10-годишно дете е арестувано заради заплахи, че ще открие стрелба в училището си

10-годишно дете е задържано от полицията в щата Флорида поради закани, че ще открие пукотевица в учебното заведение си. Даниел Исак Маркес е арестуван поради изпращани текстови известия, в които твърдял, че се готви за нахлуване, съобщи dariknews.bg.

Арестът му става единствено пет дни откакто 19 деца и двама учители бяха убити в началното учебно заведение Роб в Увалде, Тексас от 18-годишния стрелец Салвадор Рамос.

Властите даже разпространиха в обществените мрежи видео от ареста на момченцето, което е качено в полицейска кола с белезници на ръцете.

Маркес е възпитаник в 5 клас в началното учебно заведение " Пейтриът " в Кейп Корал, Флорида. След като е бил разпитан от управляващите, той е упрекнат в писмена опасност за осъществяване на всеобща пукотевица, оповестиха от офиса на шерифа на окръг Лий.

„ Поведението на този възпитаник е непоносимо, изключително след неотдавнашната покруса в Увалде, Тексас ", се споделя в изказването на локалния шериф Кармин Марсено.

„ Да се ​​уверим, че децата ни са в сигурност беше от първостепенно значение при този случай. Ще имаме правда и ред в нашите учебни заведения! Екипът ми не се поколеба нито секунда, с цел да проверява тази опасност ", добави Марсено.

Инцидентът се проверява от Училищния екип за битка с заканите и Отдела за престъпни следствия на младежките служби.

Шерифът дефинира 10-годишното момченце като " дребен нарушител ". " Не е смешно. Това дете насочи подправена опасност и в този момент изпитва действителните последствия от това ", безапелационен беше Кармин Марсено.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР