10-годишните Ива Бориславова Георгиева и София Анна Медлок от Банско

...
10-годишните Ива Бориславова Георгиева и София Анна Медлок от Банско
Коментари Харесай

Банско се гордее! 10-годишните Ива и София са сред най-добрите в страната по английски език

10-годишните Ива Бориславова Георгиева и София Анна Медлок от Банско бяха измежду финалистите на Spelling Bee JUNIOR 2024. Двете ученички от НУ “Св. Паисий Хилендарски “ стигнаха до финалния стадий в София на 21 април, откакто се състезаваха с 4289 възпитаници от 208 учебни заведения в България в предварителните етапи.

Нашите деца заслужиха с отлични познания класирането си измежду най-хубавите в спелуването при учениците от първи до четвърти клас.

На националния край в Американския лицей, Ива и София се показаха почтено, като демонстрираха чудесна подготовка и познания и участваха с положително въодушевление и самочувствие, подкрепени от околните си и учители от Началното учебно заведение. Ива Георгиева зае 15-то място, а София Анна Медлок се класира на 18-то място.

НУ “Св. Паисий Хилендарски “ беше единственото на финалите на Spelling Bee JUNIOR 2024 с двама свои представители, което е отзив за положителната работа на преподавателите в учебното заведение.

От идната образователна година, Ива и София към този момент ще вземат участие в Националното съревнование по правопис на британски език Spelling Bee.

Поздрави!

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР