10 години по-късно това е огромен погром. Така определи доклада

...
10 години по-късно това е огромен погром. Така определи доклада
Коментари Харесай

Христо Иванов: Докладът на ЕК е огромен погром

10 години по-късно това е голям разгром. Така дефинира отчета на Европейска комисия за напредъка на страната ни ръководителя на " Да, България " Христо Иванов.
По думите му, " отчетът беше наврян в ъгъла с общи старания на ръководещи и с актуалното управление на Европейска комисия, която се отхвърли от ролята си да подтиква промени. Загубена е религия, тъй като в този момент с всички проблеми, които има в Европа, би трябвало да има една страна, която да стои в кьошето. Има стъпки, няма никакъв напредък. Докладът е написан по най-щадящия метод, само че в него не се регистрира резултати. "
Относно взаимния план за " Български манифест за Европа " на ДСБ и " Да, България " Христо Иванов съобщи пред bTV:
" Настоявам да приказваме за демократичната общественост, не за десните. Ние сме разнообразни, само че това което ни сплотява, е, че няма нито една европейска базова полезност, която да не е под офанзива. Обединени сме от едно доста съществено схващане, че България губи своята европейска посока и ние би трябвало да я върнем. "
На въпрос кои партии ще влязат в плана, Иванов отговори следното:
" Като споделяме, че сме отворени, това е задоволителен знак. Въпросът е да произведем ясна посока и идея, а да не изглеждаме като едни стотинки, които като се местят от единия джоб в другия да наподобяват повече. Това, което е значимо, е ясната оценка на протичащото се и това, което следва. Има причини за това, че тези партии всяка от тях със своите преимущества може да изработят главната цел. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР