10 души във Франция преминават допълнителни прегледи поради съмнение за

...
10 души във Франция преминават допълнителни прегледи поради съмнение за
Коментари Харесай

10 души във Франция са под наблюдение заради новия вирус

10 души във Франция минават спомагателни прегледи заради подозрение за коронавирусна зараза. Това заяви френският министър на обществените въпроси и опазването на здравето Аниес Бюзен, представена от TACC и " Фокус ".

" Има три доказани случая на ковид във Франция. Тези пациенти са изолирани. Чувстват се добре. Oчакаме да бъдат изписани ", съобщи министърът.

" Около 10 души са под наблюдаване ". Бюзен не изключи, че " в идващите дни и седмици може да има нови случаи на заболяването ". Тя напомни нуждата да се съблюдават рекомендациите, издадени от Министерството на здравеопазването на фона на разпространяването на ковид.

Министърът на опазването на здравето сподели още, че до края на деня " френският министър председател Едуар Филип ще организира среща с министрите, по време на която може да се вземе решение за връщане на 800 френски жители от Китай ". " Ако бъде взето решение, това ще бъде оповестено в допълнение ", акцентира министърът.

В петък стана известно за хоспитализацията на трима души - двама китайски туристи и един французин - с признаци на ковид във Франция. Туристи от Китай бяха откарани в болница " Биша " в 18-ия регион на столицата, а 48-годишния френски жител в болничното заведение в Бордо. Министерството на здравеопазването прикани всички, които се усещат зле след пътешестване до Китай, да се обадят на общия незабавен номер, като обяснят на оператора всички условия на болестта. /focus-news.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР