10 дни, 10 проблема - с такъв списък от точки

...
10 дни, 10 проблема - с такъв списък от точки
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: 10 проблема и един шанс за България

10 дни, 10 казуса - с подобен лист от точки реши да стартира политическия сезон на 2018-та водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. След като депутатите отхвърлиха предлагането на нейната партия министър председателят Борисов да се яви в Народното събрание за чуване, тя изчете декларация от името на социалистите.

Отделно от тези 10 казуса, които изрече от парламентарната естрада, Нинова вижда и един късмет - Европредседателството.

Какви са проблемите на България съгласно нея:

1. Народът изчезва - демографската рецесия е в пика си, 2017-та е печална година, счита Нинова.

2. Болници банкрутират - 40 лечебни заведения излизат на митинг. И никакви приказки какъв брой доста пари се дават за опазване на здравето не могат да решат казуса, сподели водачът на Българска социалистическа партия.

3. Ученици схванаха, че са учили интервала на Възраждането без да са учили за 10-те века преди него. За това учители упрекват новият закон за учебното обучение.

4. Токът нараства, стоките също. Народът обеднява.

5. " Тече. Всичко тече ", сподели Нинова и продължи: " Саниран блок за 3 млн. лв. тече. Оградата на границата падна отново. Дали не става дума за корупция в санирането и строителството? Само запитвам. "

6. Корупция - водещи медии ни заляха с оценките на Европа, сподели Нинова.

7. Екзотично и изненадващо - взеха решение да провеждат подписка 3 български области да се причислят към Румъния.

8. Правителството се разцепи. Освен по оста ГЕРБ - Патриоти, по този начин и към този момент по новата оста Част от ГЕРБ - против част от ГЕРБ и Патриоти. " Колкото и да говорите, че държавното управление е устойчиво, давате мотив да се съмняваме ", сподели Нинова.

9. Започнахме годината по този начин - 8 дни 8 натрупа. Семейства, пукотевица по данъчен и огромен предприемач. И властта не реагира...

10. Народът е на улицата. Протести, митинги, митинги

Във връзка с всички тези точки, Нинова се зарече, че Българска социалистическа партия стартира нова политика и да бъде опция.

" Предлагаме да се съсреодоточим върху коренната смяна на съществуващия модел ", сподели тя.

" Нека председателството да е късмет и да реализираме 2 цели: най-после и сътрудниците ни да кажат - корупцията понижа и второ, народът да каже, че стандартът на живот се е доближил. Не мислете, че ще мълчим ", приключи Нинова.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР