10 000 лв. спечели тандемът професор Христо Пимпирев и Траян

...
10 000 лв. спечели тандемът професор Христо Пимпирев и Траян
Коментари Харесай

Нов водещ на Стани богат обра точките

10 000 лева завоюва тандемът професор Христо Пимпирев и Траян Траянов в играта " Стани богат " за благотворителните дела на фондация " Заедно в час ". Траянов е изпълнителен шеф на фондацията.

В този сезон на предаването вземат участие известни персони, а мястото на титулярния водещ Михаил Билалов се заема от гостуваща звезда. Снощи професор Петър Стоянович задаваше въпросите, а Пимпирев и Траянов демонстрираха забележителни познания.

" От коя част на говедото се прави рибай стекът ", беше първият въпрос, който изглеждаше сложен, само че не и за Пимпирев и Траянов. От четирите вероятни отговора: Опашката, врата, сред 6 и 12 ребро и джолана, двамата показаха правилният. А точно - сред 6 и 12 ребро. Тандемът не се затрудни и по-късно, когато трябваше да се обясни с кое популярно събитие дели вестникарските заглавия коронацията на Елизабет II през юни 1953 година

Четирите вероятни отговора бяха: Стъпването на Луната, изкачването на Еверест, полетът на Гагарин, рухването на Стената. А правилният отговор е изкачването на Еверест. Пимпирев и Траянов стопираха на кота 10 000 лева, които отиват за дела на фондация " Заедно в час ".

След тях на стола на благосъстоянието седнаха математикът Георги Стоев и Ива Дойчинова, шеф на радио " Фокус ", които завоюваха 5000 лева Във финала на епизода се включиха Вероника Маргаритова и Димитър Павлов. Двамата се задоволиха с 3000 лева, които отиват за " Заедно в час ".

Повечето от феновете останаха извънредно удовлетворени от метода, по който Петър Стоянович водеше предаването.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР