10 000 кубика боклук ще бъдат разчистени от дерето в

...
10 000 кубика боклук ще бъдат разчистени от дерето в
Коментари Харесай

Изхвърлят 10 000 кубика боклук от дерето в Максуда, ще озеленяват ската

10 000 кубика отпадък ще бъдат разчистени от дерето в "Максуда " при стартиралата огромна акция. След това ската ще бъде естетизиран и озеленен. Това съобщи през днешния ден зам.-кмета на Варна Христо Иванов, съобщи кореспондент на Varna24.bg .
С акцията се похвали кметът на Варна Иван Портних. До момента не е ясно какъв брой ще коства на данъкоплатците удоволствието за ромите да изсипват тонове боклуци в дерето. 
"Започна огромно разчистване на сметищата, образувани по скатовете на дерето. Това е по трасето на бул. "Левски " и общината е направила нужната организация за разчистването на тези отпадъци. Предстои естетизация на скатовете с геомрежа и озеленяване. Трябва да бъдат направени съответни ограждения, с цел да престане изхвърлянето на отпадъци там.
Това е лицето на града, изключително, когато се построи новия бул.. За момента обезпечаването на финансови средства е за изхвърлянето на 10 000 кубични метра. След като завърши тяхната реализация ще бъде направена подробна калкулация за нужните пари до края на годината. Ще се плануват и средства за идната година. ", сподели Христо Иванов.

Отпадъците ще отидат на районното хранилище в Аксаково.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР