10 – точният брой на обувките, които ще виждаме върху

...
10 – точният брой на обувките, които ще виждаме върху
Коментари Харесай

На върха: Обувките, които владеят тенденциите през 2016

10 – точният брой на обувките, които ще виждаме върху краката на всеки фешън блогър, на всяка outfit of the day фотография в Instagram и на витрините на обичаните ни магазини. 

Тези модели са всичко, от което дрешникът ви има потребност през 2016. Част от тях направиха своя дебют през миналата 2015, само че нямат никакво желание да слизат от върха на трендовете, най-малко през идващите два сезона. Така да вземем за пример, в случай че предишното лято сте се сдобили със секси обувки на ток с връзки или ресни, тази година ще бъдете готови за куп горещи нощи, които да изживеете с тях.

За благополучие убийствените височини не се откриват при всеки от наложителните чифтове.  Освен по този начин наречените block heels (обувки на пълен ток), за които към този момент ви разказахме, на мода ще бъдат и няколко равни модели, такива на платформа или на доста невисок ток.

Преди да започнете с шопинга за нови обувки за идните топли дни, вижте кои са 10-те модела, за които би трябвало да се оглеждате и които ще ви оказват помощ да превърнете всеки тротоар в собствен персонален фешън подиум! (снимки: Pinterest) 

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР