1)Земята е нашата майка. Пазете я, почитайте я. Земята ни

...
1)Земята е нашата майка. Пазете я, почитайте я. Земята ни
Коментари Харесай

Най-важните завети на баба Ванга

1)Земята е нашата майка. Пазете я, почитайте я. Земята ни храни и търпи, само че от време на време се надига и санкционира. Тя може доста тежко да наказва…

2)Вие тровите земята, храните потомството си с токсини, а след това идвате и се оплаквате: „ Ох, какъв брой хора са хванали рак, какъв брой нови заболявания плъзнаха… Помогни, Ванге! “ Вразумете се, до момента в който е време, другояче ще страдате.

3)Не късайте цветята! Всяко цвете е като едно слънце или баня. Когато ги гледаш и им се любуваш, ти получаваш такова избавление, както от слънцето или както след баня. Когато ги късате, не забелязвате по какъв начин те плачат… Тъжно е да се откъсне стръкче от дърво или от люляк, въпреки и там да остават и други цветове. А какъв брой скръбно е да се откъсне лале или кокиче – то е все едно майка да изгуби единственото си дете… Говорят ми растенията, само че те са доста, а аз съумявам да запомня малко.

4)Цветята са живи същества, излъчват сила, дават мощ. По това по какъв начин порастват в една къща, ще разберете има ли обич и естетика в нея.

5) Не подарявайте откъснати цветя – по този начин носите тъга на хората. Откъснатото цвете плаче като малко дете.

6) Светът е почнал с билките и с билките ще свърши. Но билките от една страна лекуват единствено хората, които живеят в нея. Така е несъмнено. Всеки да се лекува със своите билки.

7) Лекарствата затварят вратата, през която може да влезе природата посредством билките и да излекува болния организъм. За всяка болежка има билка.

8) В Природата е написано кой по какъв начин да се лекува. Четете езика на Природата – посредством нея Бог приказва.

9) Не прекалявайте с торовете и химикалите. Храната се отравя и природата към този момент се задъхва.

10)  Земята е жив организъм. Не я гневете! Изучавайте нейния език и нейните закони и ги спазвайте, с цел да живеете по-дълго и по-добре. Ако сте деликатни с нея, тя ще ви даде доста. Ако я гневите, ще ви накаже, тъй като е по-силна от вас. Колко години виждам към този момент: цели градове има заровени подземен след естествени катаклизми, какъв брой антични цивилизации са си отишли…

11)  Не се плашете от заболяванията – имайте религия. И най-здравият, в случай че няма религия, ще почине.

12)  Медицината прави чудеса, само че и Бог прави чудеса.

13) Има два типа заболявания: едните се лекуват с бабински церове, другите – с професорски. Да знаете точната диагноза, това е най-важното за лекуването. / Движете се повече и работете. Мързелът е болест, която поврежда освен нравствено, само че и физически. Чистотата да се издигне в фетиш! Замърсяването, било то физическо или духовно е назад на основаното от бога, което е постоянно и чисто, и красиво.

14) Не стойте на течение, не стойте на влага, не пийте студена вода. От настинка стават множеството заболявания, от влага. /Пийте постоянно чай от горски плодове и растения. Те са чисти и са извор на здраве. Поне един път седмично яжте варено жито и пийте водата, с цел да се очиства организма ви и да имате сили.

15) Тези, дето са нервни, тези, дето се опасяват от това, от това – те не са заболели. Акълът им е болен. Нека се прегледат, на невролог да отидат, на бани дано идат и да му пуснат края. Със боязън не се живее.

16)  Защо пушите, бе хора!? Ако това е хубаво, и мъжете, и дамите щяха да имат комини на главите! Махнете тютюна, живейте по-дълго и без заболявания.

17)  Няма нищо по-страшно от отчаянието. То е най-лошата болест. Няма лек за него – то разяжда от вътрешната страна. / Не спете на пода и покрай земята. Низшите духове са там и могат да ви обсебят

 

Edna.bg

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР