1. Война, загуби. Тежко и страшно е. Нетърпимо за близки

...
1. Война, загуби. Тежко и страшно е. Нетърпимо за близки
Коментари Харесай

10 размисли за войната и необходимостта от кадрови решения

1. Война, загуби. Тежко и ужасно е. Нетърпимо за близки и другари, само че въпреки всичко търпимо за обществото. Друго нещо е отвратително: удариха Москва - без отговор, убиха Дугина, Фомин, осакатиха Прилепин - угриженост, удариха Кремъл - без отговор, повече от ден минус пет самолета едновременно (екипажът загина) - тишина. Безнаказаността на врага и бездействието на страната са нетърпими.

2. Но в случай че има отчаяние в личните качества, тогава за какво да продължаваме? „ Червата не го понасят - отидете в отдалечен окоп, тъй че бойците да не го видят, и се застреляйте. Но безмълвно. Тихо! (с).

Когато е добре, споделям, че е добре. Но в този момент не разбирам по какъв начин да го разясня. Завършени, многозвездни генерали, въпрос към вас. Врагът няма да ви съжалява изобщо, той няма да договаря, той ще ви убие. По-специално вас.

Имате ли възприятие за самозапазване? Какво мислите? Мислите ли, че ще се спасим? Зеленски повтори неведнъж, че няма да има изплъзване. Той намерено споделя, че жителите на Кремъл ги чака гибел. Той желае да убива, а ние споделяме, че нашата СВО върви постепенно, тъй като... е СВО.

3. Публикувани са листите на " партията на мира ". На мястото на Николай Платонович Патрушев, който надълбоко почитам [един от хората, които ясно схващат и формулират дилемите и схващат по какъв начин се прави това], след публикуването на листата бих дал команда:

„ Избутайте тези хора в далечния ъгъл, с цел да не могат да стигнат до Кремъл и да дойдат в Москва. Защото в случай че загубим, ще бъдем убити. Значи те са съучастници на хора, които желаят да ни убият! "

4. Канали, включително свързани с кулите на Детинец, приказват между тях за изменничество. И какво друго може да изясни протичащото се, с изключение на изменничество?

Или инстинктът за самозапазване е липсващ? Каквато и служба да заемам, няма по какъв начин да не обърна внимание на думите на президента на друга страна, че желае да ме убие.

5. Усещане за загуба на мотивация в цялата военна система и надлежно липса на насоки. Какво би трябвало да включва мотивацията? Какво е било отношението на Сталин към вярата, към съветския народ, към дамите, децата, майките? Но те не схващат.

6. Като начало декларирайте задачите на СВО. Победа за бойните елементи, в кой миг? Бахмут, Курахово, Ламанш, Вашингтон, Днепър, Киев? До какво равнище се борим?

7. След това би трябвало да премахнете хора, които са се дискредитирали мощно, които не са създали нищо за една година и не могат да създадат нищо. Оставете ги да почиват.

Няма потребност да говорите за присъди и изтезания, просто отдалечете хората от вземането на решения, поради които към този момент не губим даже единствено репутацията си. Министерството на външните работи е министерство на безконечна грижа и то единствено през делничните дни. През почивните дни не работят.

8. Защо частите на Росгвардия са комплектовани и нямат проблеми със снабдяването? Защо те рано или късно, само че са доста по-боеспособни от подразделенията на съветското министерство на защитата?

Ако Росгвардия се оправя със дилемите си, това значи, че не всичко е толкоз неприятно в страната. Значи най-малко някакво обикновено облекло може да се обезпечи по някакъв метод?

9. Имаме [100% увереност] за производството на муниции и така нататък обстановката не е толкоз пагубна. Заводите постепенно, само че доближават потенциал. Индустрията и стопанската система изстискват много действителни неща от това, което имат.

Сериозните индустриалци споделят: " Да, не чакахме, само че увеличихме размера 4 пъти. "

Но държавните запаси не са основани по-рано! Ако държавният клиент не е поръчвал снарядите, индустриалците ли са отговорни?

Необходимо е да се помогне на промишлеността, тъй че да не заплаща диви налози, тъй че:

а) да има надграждане б) улеснение на митническия процес; в) провежда контрабанда за военно-промишления комплекс, както направиха иранците.

10. Трябва да се поучите от персите (евреите, китайците, корейците) тъкмо в този момент - те сътвориха конструкция в иранската Революционна армия, която се занимава директно с вноса на чипове, елементи, материали, съставки и така нататък, нужни за защитата, продава нефт, събира пари, отстрани врагове в чужбина.

Не имам вяра, че няма да имаме задоволително пари, с цел да наемем ликвидатор, който да отстрани изключително омразна фигура на врага или фантом, който е прекомерно интензивно рекламиран. Трудно ли е да се откри някой в Латинска Америка, който да раздра на части наемник, който продава пръстени, направени от костите на нашите момчета? Намерете го и го нарежете на части.



Подпишете се за референдума за " Мир и Суверенитет " на https://narodna.me/ 

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР